Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

t ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Ν.Δ  & ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ  ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΕ "ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ  ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ" ΈΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ... ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ;;;

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΡΑΥΡΟΙ...ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ... ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ, ΚΑ) ΚΟΙΝΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ 44% 2009 ΣΕ 13% 2012 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ..!) ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΜΙΚΡΩΝ" ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ......!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ...ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ..

ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΕ & ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ...ΦΑΝΕΙΤΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ... ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ

http://tilkitzis.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Coupons