Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Γιάννη Τιλκιτζή προς τον κο Βασίλη Οικονόμου Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής με την ΔΗΜΑΡ

Untitled-7 copy Προς Κο Βασίλη Οικονόμου

Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής με την ΔΗΜΑΡ

Αγαπητέ Βασίλη,

Πριν από 2 περίπου χρόνια έλεγες παλικαρίσια OXI στο Α’ μνημόνιο, γιατί θα ήταν η ταφόπλακα για το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και η απαρχή της απώλειας της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Ανεξαρτοποιήθηκες και γύρισες την πλάτη στους συντρόφους σου γιατί πρόδωσαν τις αρχές για μια κοινωνία δικαίου, για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία. ΜΠΡΑΒΟ σου.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω σε στήριζα και σε ψήφιζα, γιατί οι παραπάνω αξίες αντιπροσώπευαν τα πιστεύω μου και τα οράματά μου.

Στις τελευταίες εκλογές που κατέβηκες με την σημαία την ΔΗΜΑΡ δεν σε στήριξα γιατί απλά πίστευα ότι αυτό το συνολάκι θα ήταν το δεκανίκι κυρίως του ΠΑ(ΣΟΚ) για να συνεχιστεί η καταστρεπτική για την πατρίδα μας πορεία.

Και δυστυχώς δεν έπεσα έξω.

Σήμερα βιώνουμε την «περιορισμένη δημοκρατία» κοινώς τον απόλυτο ΦΑΣΙΣΜΟ, με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ και φυσικά την δική σου στήριξη σε μια κυβέρνηση δωσιλόγων και εθνικών προδοτών που :

· Οδηγεί την Ελληνική Κοινωνία στην διάλυση και στην ανέχεια (φτώχεια, άστεγοι Έλληνες τίμιοι πολίτες, κ.α.)

· Διαλύει το κοινωνικό κράτος πρόνοιας, (πολύτεκνοι τιμωρούνται που έκαναν παιδιά για να συμβάλλουν ενεργά στην διαιώνιση του Ελληνικού Γένους)

· Διαλύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα ασφαλιστικά Ταμεία (καταδικάζει βιοπαλαιστές που μια ζωή δούλευαν αξιοπρεπώς και πλήρωναν τις εισφορές τους, σήμερα να ζουν στα όρια της φτώχειας και ζητιανεύοντας!!)

· Συμβάλει ενεργά στην αποδόμηση του παραγωγικού ιστού της Πατρίδας μας (εργοστάσια – όσα έχουν μείνει ακόμα- με της ασυνέπεια της πολιτικής σας , κλείνουν και πάνω από 1.000.000 Έλληνες πολίτες τους στέλνετε στην ανεργία και στην επαιτεία)

· Κλέβει το Μέλλον των παιδιών μας και τους στέλνει στην ξενιτιά (1 στα 2 παιδιά μας είναι άνεργα χωρίς προοπτική)

· Ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο και υποθηκεύει το ορυκτό πλούτο της Πατρίδας μας

· Αδιαφορεί για την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας (ΘΡΑΚΗ την παραδίδει αμαχητί στον τούρκικο και μουσουλμανικό επεκτατισμό)

· Καταλύει, στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα εργασιακά κεκτημένα (χρειάστηκαν αιματηροί αγώνες δεκάδων δεκαετιών και σε δύο χρόνια τα καταστρέψατε)

· Αφήνει ατιμώρητα τα ΛΑΜΟΓΙΑ (πολιτικούς και «Έλληνες» επιχειρηματίες που έκλεψαν τον πλούτο των Ελλήνων και τον έστειλαν στο εξωτερικό για να θησαυρίσουν σε περίπτωση χρεοκοπίας της Πατρίδας μας)

· Διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ακεραιότητα της Πατρίδας μας… και τόσα άλλα πολλά που μας στέλνουν στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ..!!

Αυτά όλα τα παραπάνω και τόσα άλλα ή δεν μπορείς να τα δεις ή κάνεις πως δεν τα βλέπεις ή απλά κοιτάζεις και εσύ, όπως όλα αυτά τα άβουλα ανθρωπάκια που στείλαμε στην βουλή για να μας εκπροσωπήσουν, τον εαυτούλη σου αντί ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Κε ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αλήθεια που είναι η φωνή σας, έχετε καταλάβει ότι μαζί με όλο το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο έχετε κηρύξει ένα βρώμικο και ανελέητο ΠΟΛΕΜΟ κατά του Ελληνικού Λαού και κατά των ΠΑΙΔΙΩΝ μας. Πολεμάτε όλους αυτούς που σας έδωσαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είστε Β(ο)λευτής , χωρίς οράματα και πιστεύω αλλά μόνο με πυξίδα το ΪΔΙΟ όφελος !!!

Σας λυπάμαι και ντρέπομαι γιατί απλά βγάλατε τα παντελόνια και έχετε μάθει να λέτε μόνο ΝΑΙ – YES, ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που τίμησαν και δόξασαν την ΕΛΛΑΔΑ φορούσαν φουστανέλα (Κολοκοτρώνης κ.α.) αλλά είχαν Α… και έλεγαν ΟΧΙ σ’ όλους αυτούς που επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.

ΑΛΗΘΕΙΑ το μνημόνιο ΙΙ που θα ψηφίσετε στη Βουλή και θα γίνεται ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ της Ελληνικής Κοινωνίας και της Πατρίδας μας, είναι πιο ανώδυνο από το μνημόνιο Ι που τότε παλικαρίσια δεν ψηφίσατε ;;;      μα ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

ΑΛΗΘΕΙΑ χάσατε την παλικαριά σας ή μπροστά στο ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον πουλήσατε τα πιστεύω σας και την αξιοπρέπεια σας;;

Ζητώ ως πατέρας και Έλληνας πολίτης να το ξανασκεφτείς και να μην ψηφίσεις ΟΛΑ τα τόσο επώδυνα Οικονομικά και Εργασιακά μέτρα της Ολικής Καταστροφής.

Ζητώ από τους πολίτες να θεωρήσουν ως ανεπιθύμητους στην πόλη τους ΟΛΟΥΣ του βουλευτές εκείνους που θα ψηφίσουν την θανατική καταδίκη της Κοινωνίας, του Γένους μας και της Πατρίδας μας.

 

Με περιορισμένη εκτίμηση

Γιάννης Τιλκιτζής

Έλληνας Ελεύθερος Πολίτης … ακόμη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost Coupons